Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romulus Buia este noul director tehnic al clubului Poli Timişoara

Romulus Buia

Poli Timişoara, prin administratorul special Petre Muşat, a ajuns la un acord cu Romulus Buia, care completează staff-ul tehnic al echipei şi va ocupa poziţia de director tehnic la gruparea din Liga 3, relatează News.ro.

Născut pe 15.07.1970, Buia a avut o lungă carieră de fotbalist. A purtat de două ori tricoul echipei naţionale şi a jucat, printre altele, pentru FC Baia Mare, Universitatea Craiova, Sportul Studenţesc sau Dinamo Bucureşti. Şi-a asigurat însă un loc în sufletele suporterilor alb-violeţi după ce a purtat tricoul lui Poli în perioada 2002-2005, la revenirea Timişoarei pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ca antrenor, s-a remarcat prin rezultatele obţinute la FC Baia Mare şi la Comuna Recea, ocupând ultima oară postul de director tehnic la Minaur Baia Mare.

"Romică se alătură astfel foştilor săi colegi şi actuali antrenori ai echipei noastre, Silviu Bălace, Răzvan Ionilă şi Gyuri Stoianov, aducând cu sine un important plus de experienţă la acest nivel competiţional. Îi dorim bun venit şi mult succes la Poli!", a anunţat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.