Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb, prima reacție, după ce a fost trimisă șefă în locul lui Țuțuianu: REVOLTĂ în Dâmbovița

Inquam Photos / Octav Ganea
rovana plumb

Președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a declarat miercuri, la Parlament, că organizația județeană va rămâne puternică după excluderea din partid a fostului lider Adrian Țuțuianu. Plumb merge șef peste organizația PSD Dâmbovița într-o situație foarte încordată, majoritatea primarilor PSD fiind de partea lui Adrian Țuțuianu.

Citește și: Democraţii preiau, după opt ani, controlul în Camera Reprezentanţilor (proiectii presa)

Întrebată cum comentează faptul că mai mulți membri ai PSD Dâmbovița au semnat o scrisoare în care spun că îl susțin pe Adrian Țuțuianu, Rovana Plumb a spus că-și respectă colegii.

„Respect deciziile CExN al PSD. Sunt membră a organizației PSD Dâmbovița de foarte mulți ani, sunt membră PSD din 1994, îi respect pe toți primarii, respect pe toate colegele și colegii mei din PSD Dâmbovița, organizație puternică care va rămâne în continuare puternică. Vom construi pentru că trebuie să ne respectăm promisiunile în fața celor care ne-au acordat încrederea la vot”, a spus Plumb.

Liderul interimar PSD Dâmbovița a adăugat că nu comentează criticile pe care i le-a adus Țuțuianu.

Senatorul Adrian Țuțuianu, exclus din PSD, a declarat, miercuri, că nu va fi ”un votant pur și simplu, ci un votant critic al guvernării” și a lansat critici la adresa Rovanei Plumb, despre care a spus că nu a mai fost de un an în județ și nu a sprijinit proiectele primarilor. De asemenea, el a mai afirmat că sunt ”foarte mulți” parlamentari social-democrați care au aceeași poziție față de situația din PSD.

Deputații PSD Oana Vlăduca și Carmen Holban, ambii aleși în județul Dâmbovița, au scris marți, pe Facebook, că organizația județeană a fost performantă în alegeri sub conducerea lui Adrian Țuțuianu, mesajele fiind transmise după excluderea din partid a social-democratului.

Consiliul Executiv Național al PSD a votat, luni, pentru excluderea vicepreședintelui Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița.

De asemenea, CExN al PSD a numit-o interimar la PSD Dâmbovița pe Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

Scrisoarea contestatarilor din PSD a conţinut 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al camerei Deputaţilor. Scrisoarea a fost semnată de trei membri ai partidului - Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.