Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudele celor morți în prăbușirea elicopterului SMURD au fost amendate! Motivul e REVOLTĂTOR

Familiile celor doi piloţi decedaţi în accidentul aviatic de la Siutghiol au fost amendate, după deces, pentru că nu au declarat moartea acestora în termenul de 48 de ore.Familia pilotului a fost amendată cu 50 de lei de către Starea Civilă din Constanţa, pentru că nu a anunţat în termen de 48 de ore decesul acestuia. În cazul unei morţi naturale, termenul este de trei zile pentru a declara decesul.

Citește și: Raed Arafat face declarații incredibile despre elicopterul SMURD prăbușit

Amenda a fost acordată pe 17 decembrie, undeva după ora 16, după 48 de ore de la prăbuşire, dar nu se ţine cont de faptul că decesul nu a fost declarat oficial decât pe data de 16.

Familia poate ataca această decizie, în termen de 15 zile. Ei au preferat, însă, să plătească 25 de lei, pentru a-şi putea înmormânta ruda.

Jurnalista Marilena Nedelcu, sora pilotului Petru Cătuneanu, a declarat, la Realitatea TV: "La spital a fost declarat decesul la miezul nopţii, 15 către 16, a doua zi am ridicat şi actele pe care scrie cauza decesului, cert medico legal. Cu acela mergi, cu toate actele, la Starea Civilă, pentru a obţine certificatul de deces. Actul eu l-am obţinut pe 16 după ora 16, când nu mai exista program. Deci am mers a doua zi, pe 17 dimineaţa.

Pentru noi nu mai conta oricum acea amendă, a fost o nebunie, mi s-a părut un film prost. Dacă nu ar fi o tragedie, am putea face un film prost cu autorităţile".

Jurnalista a dezvăluit şi faptul că familia celuilalt pilot a fost şi ea amendată, chiar în faţa procurorului militar şi a unui colonel al MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.