Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia a explicat de ce continuă atacul pe teren, iar în paralel poartă negocieri de pace: 'Acest lucru complică procesul'

vladimir putin dmitri peskov

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, susține că nu se discută despre reluarea încetării focului pentru perioada negocierilor cu Ucraina, asta pentru că „naționaliștii” ucraineni folosesc pauzele pentru a se regrupa.

„Nu, adevărul este că oprirea operațiunii, orice oprire, este folosită de unitățile naționaliste pentru a se regrupa, este folosită pentru a continua atacurile asupra armatei ruse”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, răspunzând la o întrebare. Peskov a subliniat că „acest lucru s-a întâmplat în mod repetat și, prin urmare, desigur, acest lucru complică procesul”, relatează TASS.

Vezi și: Planul Ucrainei pentru a preveni o eventuală criză alimentară la nivel mondial. România ar putea juca un rol crucial .

Negocierile Rusia-Ucraina bat pasul pe loc. Cele două tabere nu reușesc să cadă la un acord privind unele puncte solicitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.