Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plină criză alimentară, Rusia iese și acuză: 'Bombardamentele Ucrainei în regiunea Zaporojie au dus la pierderea a 20 de mii de tone de grâu'

whyy.org
razboi soldati armata

Aproximativ 20 de mii de tone de grâu din regiunea Zaporojie au fost pierdute în ultima săptămână și jumătate din cauza incendiilor care au apărut ca urmare a bombardării câmpurilor din Ucraina, a precizat administrația militaro-civilă prorusă din regiune.

"Numai în ultimele 1,5 săptămâni, bombardamentele din partea ucraineană au provocat arderea culturilor pe o suprafață de cel puțin 1.000 de hectare, s-a confirmat pierderea a aproximativ 20 de mii de tone de grâu", a informat administrația, citată de TASS.

Anunțul apare în contextul în care Rusia, Turcia, Ucraina și ONU  negociează o soluție pentru a permite ca cerealele ucrainene să poată să fie livrate la nivel internațional.

Vezi și: Anunț crucial! Primul moment în care Rusia cedează de la începutul războiului: documentul final o să fie încheiat în curând

Vezi și: Prima decizie după negocierile privind exportul de cereale din Ucraina: ce au decis Ucraina, Turcia, Rusia și ONU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.