Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia chiar scoate artileria grea: SUA sunt campioane mondiale la războaie declanșate, acuză Patrușev

biden putin biden

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, a arătat că SUA sunt principalul dictator mondial, întrucât sub pretextul libertății cuvântului, SUA calcă în picioare suveranitatea altor state. Afirmația a fost făcută într-un interviu acordat pentru publicația rusă "Rossiyskaya Gazeta", scrie Rador.

SUA sunt campioane la războaie declanșate, acuză rușii

"Făcând în mod fățarnic considerente referitoare al libertatea de alegere, SUA, care singuri s-au numit principalul diactator al lumii, în realitate pur și simplu vor lua în zeflemea alte țări, unde suveranitatea și puterea poporului sunt încălcate chiar de ei", este de părere Patrușev. El a comunicat, de asemenea, că viitorul "Summit al democrației" se desfășoară în cadrul cursei prezidențiale începută în SUA. Întâlnirea va deveni "o nouă reuniune în folosul ordinii mondiale", în care Washingtonul intenționează să continue să joace rolul central. Totodată, țările care nu sunt de acord cu acest lucru primesc eticheta de "state nedemocratice".

Anterior Patrușev declarase că SUA au devenit "campionul mondial" în ceea ce privește numărul de războaie declanșate. El este de părere că SUA își configurează politica mondială în așa fel încât să păstreze dominația internațională. Patrușev a adăugat că în cazul încetării umilințelor din partea SUA la adresa aliaților săi, Rusia va saluata acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.