Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia îi răspunde lui Johnson după declarația privind pacea din Ucraina: 'Este o declarație vulgară!'

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Premierul britanic Boris Johnson l-a avertizat duminică pe preşedintele francez Emmanuel Macron împotriva tentaţiei unei soluţii negociate ”acum” în Ucraina, cu Vladimir Putin,  cu riscul de a prelungi ”instabilitatea mondială”, anunţă Guvernul britanic (mai multe aici).

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a catalogat drept monstruoasă declarația premierului britanic Boris Johnson.

"Cea mai bună explicație a ceea ce este 'umorul politic britanic' este întunecată, involuntară și foarte vulgară. La început, refuzați să credeți că astfel de declarații monstruoase sunt posibile în principiu, dar apoi vă amintiți că vorbim despre regimul "monarhiei liberal-democrate" și totul se încadrează în loc", a scris diplomatul duminică în canalul său Telegram, comentând declarația lui Johnson pe care a făcut-o în timpul unei întâlniri cu președintele francez Emmanuel Macron, relatează Tass.

Ce a spus Johnson?

”Premierul a subliniat că orice tentatvă de a soluţiona conflitul acum nu va face decât să cauzeze o instabilitate de durată şi să-i dea lui Putin dreptul de a manipula ţările suverane şi pieţele internaţionale veşnic”, declară purtătorul de cuvânt al Guvernului Britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.