Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia intenționează să localizeze 80% din echipamentele pentru tehnologiile gazelor naturale lichefiate rusești până în 2030

TASS
gnl

Rusia intenționează să crească ponderea echipamentelor interne în tehnologiile rusești de GNL până la 80 % până în 2030, a declarat reporterilor un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Industriei și Comerțului, scrie interfax.com.

Această sarcină este inclusă în strategia actualizată pentru dezvoltarea industriei prelucrătoare rusești până în 2035, care a fost susținută de membrii guvernului țării la o întâlnire din 23 august.

Acest document prevede un plan de creștere a volumului producției interne de echipamente de petrol și gaze în ansamblu până la 375 miliarde de ruble până în 2024, 487 miliarde de ruble până în 2030 și 490 de miliarde de ruble până în 2035.

În același timp, ponderea echipamentelor rusești în structura afacerilor cu petrol și gaze ar trebui să crească de la 70 % la 90 % în această perioadă, inclusiv prin dezvoltarea soluțiilor interne pentru fracturarea hidraulică și dezvoltarea rezervelor strânse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.