Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia provoacă agresiv Germania: Ministrul german al Apărării umilit într-un comunicat de omologul rus

rusia germania

Armata rusă a acuzat-o vineri pe Annegret Kramp-Karrenbauer, ministrul german al apărării, că s-a comportat ca un şcolar atunci când a spus în această săptămână că Germania trebuie să aibă "o poziţie de forţă" faţă de Rusia, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Kramp-Karrenbauer s-a comportat ca "un şcolar de ciclul primar care compensează ignoranţa într-un subiect cu absurdităţile spuse vocal", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Koanşenkov, într-un comunicat.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

Părând să se refere la Al Doilea Război Mondial, Konaşenkov a mai spus că tentativele Germaniei de a crea o poziţie de forţă faţă de Rusia în secolul al XX-lea "au dus la consecinţe tragice pentru întreaga lume, pentru Germania însăşi şi poporul german".

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Annegret Kramp-Karrenbauer, un politician de carieră care este ministru al apărării în guvernul german de aproape un an şi jumătate, a declarat miercuri, în Parlamentul german, că Germania ar trebui să abordeze negocierile cu Rusia de pe o "poziţie de forţă".

"Asta a fost mereu o bună tradiţie pentru politica externă germană şi ar trebui să rămână aşa şi pe viitor", a mai spus Annegret Kramp-Karrenbauer, potrivit stenogramei oficiale, notează dpa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.