Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia s-ar putea confrunta cu o lipsă acută de rachete de croazieră (surse ucrainene)

Navy Recognition
Kalibr racheta

Rusia s-ar putea confrunta cu o lipsă acută de rachete de croazieră, iar această problemă nu poate fi rezolvată atât de simplu - consideră Iuri Ihnat, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Forțelor Aeriene din Ucraina, notează RADOR.

Ihnat remarcă o scădere a atacurilor ruseşti asupra infrastructurii ucrainene. Acesta a declarat că aviaţia trage rachete în fiecare zi asupra trupelor ucrainene, însă a subliniat că situația este complet diferită în privința rachetelor de croazieră.

"În octombrie, nu s-au folosit atât de multe, au folosit până la 15 rachete Kalibr în cursul lunii. Este evident că inamicul are un deficit. Iar acestea nu pot fi fabricate rapid și puse pe un transportor. Acestea sunt acum retrase în Marea Neagră" - a remarcat Ihnat.

Potrivit militarului, Federația Rusă are un număr redus şi de rachete Iskander, Kh-555 și Kh-101. Totodată, reprezentantul Comandamentului Forțelor Aeriene a amintit că ocupanții ruşi continuă să bombardeze în mod constant regiunile din prima linie a frontului folosind sisteme de artilerie și rachete S-300.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.