Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia se așteaptă la un atac din partea Ucrainei: apărarea la graniță urmează să fie întărită

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Conducerea Rusiei spune că doreşte să trimită mai multe unităţi în regiunile de frontieră din apropierea Ucrainei şi să echipeze mai bine pe viitor noii recruţi, relatează marţi DPA.

"În mai multe regiuni, mai ales cele apropiate de graniţă ca Belgorod, sunt necesare măsuri pentru reacţii suplimentare, la care noi lucrăm atât cu regiunile, cât şi cu guvernul", a declarat marţi primarul Moscovei Serghei Sobianin la o reuniune a guvernului, informează Agerpres.

La opt luni de la începutul războiului rus de agresiune împotriva Ucrainei, Moscova se confruntă cu creşterea bombardamentelor asupra propriului teritoriu.

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a declarat pe Sobianin coordonator regional în Ucraina la începutul acestei săptămâni.

Al doilea coordonator al lui Putin pentru invazie, prim-ministrul Mihail Mişustin, a promis mai mulţi bani pentru echipament.

În ultimele săptămâni s-au înmulţit plângerile că mulţi dintre soldaţii convocaţi de Putin au fost nevoiţi să obţină singuri propriile echipamente deoarece stocurile armatei nu le aveau sau erau insuficiente.

Vezi și: Vladimir Putin recunoaște că are probleme cu 'operațiunea' din Ucraina: Trebuie să rezolvăm într-un ritm mai rapid problemele legate de operațiunea din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.