Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia vorbește despre un nou RĂZBOI: Situația din Peninsula Coreeană ar putea escalada în anul 2020

coreea

Situația din Peninsula Coreeană ar putea escalada anul viitor dacă Statele Unite nu reușesc să convingă Administrația de la Phenian că sunt serioase în ceea ce privește îmbunătățirea relațiilor, a declarat Alexander Venediktov, secretar adjunct al Consiliului de Securitate rus, citat de Reuters.

„Nu există nicio îndoială că dacă Departamentul de Stat nu reușește să își demonstreze seriozitatea în fața Phenianului privind îmbunătățirea relațiilor cu Coreea de Nord, în anul 2020 vom avea o escaladare a situației din Peninsula Coreeană”, a declarat Alexander Venediktov, informează mediafax.ro.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

Președintele american Donald Trump a declarat în urmă cu o săptămână că nu "se grăbește" să facă o înțelegere cu Coreea de Nord privind programul său nuclear, reiterând că relațiile dintre cele două state sunt pozitive.

Președintele american a declarat în mai multe rânduri că nu exclude organizarea unei noi întâlniri cu liderul nord-coreean.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Preşedintele SUA a întrerupt brusc summitul cu liderul nord-coreean desfăşurat în februarie în Vietnam, din cauza disensiunilor privind programul nuclear nord-coreean. Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a declarat că actualul impas în negocierile cu Statele Unite amplifică riscul revenirii la o perioadă tensionată, însă este interesat să aibă o nouă întrevedere cu Donald Trump dacă Washingtonul își schimbă atitudinea. Președintele SUA, Donald Trump, s-a întâlnit de două ori cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, ultima oară la Hanoi, în luna februarie.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.