Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au atacat orașul natal al lui Volodimir Zelenski/ Video

Ukrinform
Volodimir Zelenski

Orașul natal al lui Volodimir Zelenski, Krivoi Rog, a rămas parțial fără electricitate și apă, a declarat primarul orașului, Oleksandr Vilkul. Tot în cursul acestei zile, rușii au bombardat strada pe care se află biroul prezidențial al lui Volodimir Zelenski, dar și sediul SBU.

Citește și: BREAKING - Rușii ar fi distrus biroul președintelui Volodimir Zelenski/ Video

„În cartierele Ternivski și parțial Pokrovski din oraș nu există electricitate și apă din cauza distrugerii instalației de infrastructură energetică. Concluziile preliminare - în unele locuri vom porni rapid alimentarea cu energia, în unele locuri va dura mai mult, algoritmul este clar, planul de eliminare a avariilor este în vigoare”, a scris Vilkul pe canalul său de Telegram, informează Ria Novosti.

Luni dimineață, presa ucraineană a început să raporteze explozii la Kiev și în regiunea Kiev, iar Harkov, Odesa, Dnipro, Liov și regiunea Liov, Ivano-Frankivsk, Ternopil, Khmelnitski, Konotop, Rivne și regiunea Poltava au fost de asemenea afectate de atacuri cu rachete.

În plus, biroul lui Zelenski a raportat lovituri asupra instalațiilor energetice din Zaporojie, Vinnitsia, Sumi și Zhitomir.

Zelenski a declarat că alerta antiaeriană se menține în întreaga Ucraină, există în continuare lovituri de rachete. În urma exploziilor, în unele regiuni nu există electricitate, lumină și apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.