Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au bombardat masiv Harkovul: trei zone vizate de rachetele Moscovei

Sky News
harkov bomb

Rușii au bombardat masiv Harkovul noaptea trecută, iar trei persoane au fost rănite. Anunțul a fost făcut de președintele Administrației Militare Regionale Harkov, Oleg Sinegubov, pe canalul său de Telegram.

„În acea noapte, inamicul, preliminar din mai multe sisteme de rachete de lansare, a efectuat o bombardament masiv al districtelor Shevchenko, Industrial și Saltovsky din Harkov. Clădirile rezidențiale, magazinele, o piață au fost atacate, ferestrele au fost avariate în mai multe case, spațiile unei instituții de învățământ și locurile de joacă au fost avariate. Pirotehnicienii au confiscat și obuze care nu au explodat", a spus el.

În urma bombardamentelor, doi bărbați de 26 și 38 de ani și o femeie de 46 de ani au fost spitalizați cu răni, toți fiind pe stradă.

"Starea unuia dintre bărbați este stabilă, el este la terapie intensivă. Alți răniți se află într-o stare moderată", a adăugat Oleg.

Potrivit oficialului ucrainean, în general, în timpul zilei rușii au bombardat așezările din districtele Harkov, Izyum, Bogodukhovsky și Chuhuiv din regiune. Potrivit centrului regional de asistență medicală de urgență, nu au existat apeluri pentru victime din aceste zone.

Primarul Harkovului Igor Terekhov a relatat aseară târziu despre bombardarea a trei cartiere ale orașului - Industrial, Shevchenko și Saltovsky. Puțin mai târziu, el a adăugat că rușii au lovit districtele Șevcenko și zonele industriale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.