Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au ocupat Hersonul cu ajutorul ucrainenilor: o adevărată rețea de colaboratori pro-ruși a fost descoperită de ucraineni

Deschide.md
armata ucraineana

În zonele ocupate temporar de ruși din regiunea Herson, partizanii ucraineni au descoperit o rețea de colaboratori și trădători pro-ruși. Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de consilierul șefului administrației militare regionale Herson, adjunct al Consiliului Regional Herson Serhiy Khlan.

"Mișcarea de gherilă a descoperit o întreagă rețea de trădători și manipulanți ai acestora. De exemplu, grupul "Berkut-Yug", care este asociat cu "biroul comandantului" rușilor din districtele Kalanchak și Chaplinsky", a scris Serghei Hlan, relatează ZN.UA.

Potrivit acestuia, aceste persoane au furnizat rușilor o varietate de informații, de exemplu, date cheie sau ale activiștilor pro-ucraineni.

"Acești informatori au fost expuși, unii au trecut deja toate "sarcinile" și contactele", a subliniat Serghei Hlan. "Vedem fiecare trădător, mișcarea de rezistență este în creștere în întreaga regiune."

Vezi și: Scenariul din Donețk și Lugansk, folosit și în Herson: Un nou 'guvern' a fost instalat în regiunea din sudul Ucrainei .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.