Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii 'rad' Nikolaevul de pe hartă: sediul forțelor de operațiuni speciale a fost distrus

rusia armata

Trupele ruse au distrus 64 de facilități militare din Ucraina pe zi, inclusiv sediul forțelor de operațiuni speciale din regiunea Nykolaiv, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Federației Ruse, Igor Konashenkov.

"În cursul zilei, aviația operațional-tactică și forțele de rachete au lovit 64 de unități militare din Ucraina. Printre acestea se numără patru posturi de comandă, inclusiv comandamentele forțelor ucrainene pentru operații speciale din zona satului Bereznigovatoye, regiunea Nykolaiv", a declarat Konashenkov, miercuri, într-un briefing, relatează Interfax.

Potrivit acestuia, trei sisteme de rachete antiaeriene au fost, de asemenea, distruse - un S-300 în apropierea orașului Malin, regiunea Jytomyr și două - Buk-M1 în zonele Ugledar și Slavyansk, trei instalații de mai multe sisteme de rachete de lansare, două baterii de artilerie și 49 de zone de concentrare a echipamentelor militare ucrainene și cetăți ale forțelor armate ale Ucrainei.

"Apărarea aeriană a Forțelor Aerospațiale Ruse a distrus 10 vehicule aeriene fără pilot ucrainene în zonele așezărilor Izyum, Novaya Kahovka, Donețk, Nikolaev, Berdyansk, Gorlovka, Lugansk și Rubezhne în timpul zilei", a declarat Konashenkov.

"În zona satului Tumen, regiunea Rivne, în apropiere de granița ucraineano-belarusă, un Su-24 al Forțelor Aeriene Ucrainene a fost doborât în timpul unei bătălii aeriene", a adăugat el.

În plus, Ministerul rus al Apărării a raportat că rachetele complexului operațional-tactic Iskander au distrus două depozite de rachete și artilerie ale armatei ucrainene în satul Kamenka din regiunea Donețk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.