Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii s-au dezlănțuit în Ucraina: au lovit inclusiv un orfelinat/ Foto+Video

orfelinat

Cel puţin o persoană a fost ucisă şi 25 rănite, luni, în atacuri cu rachete ruseşti împotriva oraşului Sloviansk din Ucraina, situat în estul ţării, a declarat Pavlo Kirilenko, şeful administraţiei militare regionale din Doneţk, citat de CNN.

O serie de clădiri, inclusiv locuinţe şi birouri, au fost avariate sau distruse în atacul care a avut loc în jurul orei locale 10:30, a declarat Kirilenko, adăugând că au fost folosite două rachete S-300, informează News.ro.

 

Au lovit orfelinatul din Drujkivka

"În plus, în acelaşi timp, şi localitatea Drujkivka a fost lovită de un atac cu rachete - două rachete S300 au lovit orfelinatul din Drujkivka şi l-au distrus aproape complet", a declarat Kirilenko, precizând însă că în prezent, "nu există victime în Drujkivka".

Nu se ştie deocamdată dacă orfelinatul era evacuat sau nu.

Anterior, preşedintele Volodimir Zelenski anunţase că bombardamente ruseşti au ucis luni o persoană în oraşul Sloviansk din regiunea Doneţk. Zelenski a postat o înregistrare video a urmărilor atacului, care arată pagube extinse, două incendii şi maşini arse. "Încă o zi care a început cu terorism din partea Federaţiei Ruse. Statul agresor a bombardat Slovianskul nostru. Din păcate, există o persoană decedată şi victime cu diferite grade de gravitate a rănilor. Toate serviciile lucrează la faţa locului", a declarat liderul ucrainean pe Telegram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.