Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii s-au dezlănțuit la Mikolaiv, imediat după anunțul făcut de ONU/ Video

mikolaiv

Rusia a lansat joi un mare număr de rachete asupra oraşului ucrainean Mikolaiv, au declarat oficialii ucraineni, după ce Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a condamnat încercarea Moscovei de anexare a patru regiuni ucrainene, iar aliaţii Kievului au anunţat acordarea de ajutor militar, informează Reuters.

„O clădire rezidenţială cu cinci etaje a fost lovită, cele două etaje superioare au fost complet distruse, iar restul – sub dărâmături. Salvatorii intervin la faţa locului”, a spus primarul Oleksandr Senkevich într-o postare pe reţelele dsociale, adăugând că oraşul, situat în sudul ţării a fost „bombardat masiv. ".

Mikolaiv a fost ţinta bombardamentelor ruseşti pe tot parcursul războiului.

La New York, trei sferturi din membrii Adunării Generale ONU, care numărăr 193 de membri - 143 de ţări - au votat miercuri în favoarea unei rezoluţii care a calificat acţiunile Moscovei de anexare a patru regiuni ucrainene ilegală, adâncind izolarea internaţională a Rusiei.

Doar patru ţări s-au alăturat Rusiei pentru a vota împotriva rezoluţiei - Siria, Nicaragua, Coreea de Nord şi Belarus. Treizeci şi cinci de ţări s-au abţinut de la vot, inclusiv partenerul strategic al Rusiei, China, în timp ce restul nu au votat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.