Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele ruse se apropie de Kiev, arată noi imagini din satelit - Marea Britanie avertizează cu privire la un atac iminent

Ministerul Apărării din Marea Britanie consideră că trupele ruse încep să se repoziționeze înaintea unui posibil atac asupra Kievului în zilele următoare.

În cea mai recentă actualizare, se spune că informațiile obținute sugerează că trupele lui Vladimir Putin continuă să facă progrese lente pe teren împotriva rezistenței ucrainene persistente.

De asemenea, se consideră că este foarte puțin probabil ca Rusia să fi atins obiectivele pe care le-a stabilit în planul său de pre-invazie.

Imagini din satelit oferite de Maxar, care a monitorizat invazia de sus, arată că forțele ruse s-ar putea îndrepta spre Kiev. Aceste fotografii au fost făcute aproape de aeroportul Antonov, chiar lângă capitală. Un convoi poate fi văzut de-a lungul drumului din mijloc în imaginea de mai jos.

content-image

Mai jos, urmele de anvelope pot fi văzute pe câmpuri, precum și ceea ce Reuters crede că este instalat echipament rusesc.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.