Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii sunt pe picior de luptă! Kremlinul este DERANJAT de exercițiile militare din zona Mării Negre: avioanele rusești s-au ridicat de zece ori de la sol

Avion Su-30, Rusia

Avioanele strategice americane au început să practice greve cu rachete pe teritoriul rus, a declarat duminică ministrul rus al apărării, Serghei Shoigu. „Un alt lucru este mai alarmant: dacă mai devreme, cu o frecvență sau alta, bineînțeles, nu cu aceeași ca acum, oarecum mai rar, existau în principal avioane de recunoaștere, acum vizitele și zborurile regulate au început cu instruirea în imitarea livrării loviturilor cu rachete, inclusiv utilizarea numărul de aeronave ", a declarat ministrul  rus al Apărării, Serghei Shoigu la, la postul TV Rusia-24, potrivit agenției Interfax.

Ministrul a subliniat că „este poate prima dată după multe, multe evenimente, că aeronavele sunt avioane cu rază lungă de acțiune B-52 și se apropie de granițele noastre”.

Potrivit acestuia, în perioada 24 august - 3 septembrie, avioanele rusești au urcat de zece ori pentru a escorta avioanele de recunoaștere peste apele Mării Negre, Baltice sau Barents.

Shoigu a spus că intensitatea recunoașterii aeriene a NATO lângă granițele Rusiei a crescut cu mai mult de o treime față de anul trecut.

În special, pe 4 septembrie, sistemele rusești de control al spațiului aerian au detectat trei bombardiere strategice ale Forțelor Aeriene SUA B-52H, care se apropiau de granița de sud a Federației Ruse. Pentru a intercepta avioane peste Marea Neagră și Azov, au fost ridicate patru avioane de luptă Su-27 și patru Su-30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.