Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUŞINOS: Congo, egală cu România cu două săptămâni înainte de EURO 2016

F. P.
romania fotbal

România nu a reuşit decât un egal, 1-1, cu Republica Democrată Congo, într-o partidă amicală disputată miercuri seara, cu 16 zile înainte de debutul la Campionatul European de Fotbal din Franţa. Meciul s-a jucat pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como (Italia).

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Chiricheș, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă centrarea trimisă de Chipciu, în minutul 21, notează gsp.ro.

În minutul 27, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un șut din afara careului, după ce a profitat de o greșeală în apărarea congolezilor. Mijlocașul Stelei ar fi putut bifa "dubla" în minutul 37, însă șutl expediat din lovitură liberă a fost respins de portarul Kudimbana.

Congo a ratat o mare ocazie în minutul 64, când Bakambu a fost blocat în ultima clipă de Pantilimon, în timp ce "tricolorii" au mai irosit o ocazie prin Raț, care a fost blocat de Kudimbana.

Fostul atacant al Petrolului, Bokila, a restabilit egalitatea în minutul 87, la capătul unui atac rapid care a luat prin surprindere apărarea României.

Elevii lui Anghel Iordănescu vor disputa următorul amical duminică, 29 mai, de la ora 20:30, împotriva Ucrainei, la Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.