Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUŞINOS Federaţia Română de Fotbal a comis-o grav de tot

pro tv

Instituţiile din România nu sunt în stare să ducă la bun sfârşit o campanie fără nicio greşeală. Se pare că nici Federaţia Română de Fotbal nu face excepţie. Federatia Romana de Fotbal a demarat o campanie prin care „fotbalul sustine educatia” – cu probleme de matematica gresite.

FRF a lansat, duminica, la Cluj-Napoca, inaintea amicalului Romania-Spania, un manual alternativ de matematica, parte din programul national "Federatia Romana de Fotbal sustine educatia". „Campania isi propune sa aduca impreuna autoritati, profesori, elevi si fotbalisti pentru a combate o problema ce are urmari grave asupra educatiei copiilor – abandonul scolar. In contextul in care tot mai multi pedagogi si parinti sunt ingrijorati de programa scolara, ce devine tot mai greu de asimilat de catre copii, FRF contribuie la o abordare a educatiei prin fotbal", sustine Federatia.

Citeşte şi: Alertă în închisorile din România: Deţinuţii vor să se revolte

Insa din cele 3 probleme postate pe site, probleme care ar trebui sa apara intr-un viitor manual de matematica pentru clasa a IV-a, una este absurda, iar celalalta este mult peste nivelul acestei clase. Exemplul care a starnit cele mai multe comentarii este urmatorul” „Bogdan Stancu si Florin Andone au inscris 28 de goluri in acest sezon. Andone a marcat cu 9 de goluri mai multe ca Stancu. Cate goluri a inscris Andone? Dar Stancu?” Solutia este ca Bogdan Stancu a marcat 9,5 goluri, iar Florin Andone, 18,5, anunţă ProTV.

Citeşte şi: Americanii dau vestea începutului de an: L-au ucis pe numărul 2 din Statul Islamic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.