Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rutierul francez Dorian Godon a câştigat cursa ciclistă Paris-Camembert, în timp ce românul Eduard-Michael Grosu s-a clasat pe locul al cincilea

eduard grosu

Rutierul francez Dorian Godon (AG2R La Mondiale) a câştigat, marţi, cursa ciclistă Paris-Camembert, în timp ce românul Eduard-Michael Grosu (Nippo Delko One Provence) s-a clasat pe locul al cincilea, anunță AGERPRES.

Godon (24 ani) a prelungit astfel dominaţia franceză în această cursă, câştigată de sportivii din Hexagon începând din 2003 cu o singură excepţie, spaniolul Alejandro Valverde, în 2008.

Citește și: Doctorul Monica Pop a răbufnit: Nu-i credeți pe fățarnici! Neagă public existența Covid, dar dau repede din coate pentru a face rost de medicamente .

Godon a reuşit al treilea său succes la profesionişti şi primul din 2020, impunându-se la sprint pe finalul celor 194,5 km cu timpul de 4 h 23 min 41 sec, urmat de olandezul Maurits Lammertink (Circus - Wanty Gobert), în acelaşi timp. Pe locul al treilea a sosit francezul Nacer Bohanni (Team Arkea-Samsic), italianul Andrea Vedrame (AG2R La Mondiale) a fost al patrulea, iar Eduard Grosu, câştigătorul Turului României în acest an, a fost al cincilea, toţi la 8 secunde de învingător.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.