Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat ceea ce nici procurorii nu știau: Unde a fost trasferat, de fapt, Mario Iorgulescu și cât a costat toată afacerea

Mario Iorgulescu a părăsit România luni dimineaţă, după ce părinţii lui au insistat la acesta să fie dus la un spital din Milano. Deşi medicii de la Elias nu au fost de acord, transferul a fost făcut, iar tânărul de 24 de ani a ajuns în Italia.

Potrivit Antena 3, transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate a costat aproape 100.000 de euro. Acesta a fost transportat cu un avion care aparţine Ministerului Sănătăţii din Turcia.

Citește și: ACCIDENT - Sunt 7 victime, între care patru copii, în urma coliziunii dintre un microbuz şi o mașină - FOTO

Totul a fost plătit de familia lui Mario Iorgulescu. Mama şi tatăl lui au pregătit totul pentru ca tânărul să ajungă într-un spital din Milano pentru a continua tratamentul acolo.

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat după decizia luată de familia Iorgulescu, aceea de a-l muta pe Mario din Spitalul Elias la o clinică din străinătate.

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere”, a declarat acesta pentru Știrile TVR.

PROCURORII AU AFLAT ULTIMII CĂ MARIO A FOST MUTAT ÎN STRĂINĂTATE

Joia trecută, procurorul care se ocupă de cazul lui Mario Iorgulescu a bătut drumul până la Spitalul Elias pentru a afla dacă-l poate audia. Însă medicii nu i-au dat undă verde. Iar ieri a aflat, telefonic, de la un medic de la „Terapie Intensivă”, că s-au demarat procedurile pentru ca fiul președintelui LPF să fie transferat la o clinică în străinătate. Ulterior, Mario a și părăsit țara, fiind mutat la o clinică „dintr-o țară membră a Uniunii Europene”.

Citește și: Prognoza METEO: Ploi și vânt puternic în cea mai mare parte a ţării

Bogdan Staicu, procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a declarat pentru cotidianul Libertatea că Parchetul nu știa în ce stadiu erau procedurile de transfer ale lui Mario Iorgulescu atunci când procurorul de caz a primit apelul.

„Încă așteptăm o comunicare oficială de la Elias ca să înțelegem și noi motivele transferului”, a punctat Staicu. De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu știa nici țara unde urma să fie transferat Iorgulescu jr sau dacă a fost transferat deja. „Pe lângă comunicarea oficială de la Elias, așteptăm și fișa de observație medicală. În funcție de ce scrie acolo, o să se stabilească acțiunile procurorilor”, declara Staicu pentru Libertatea.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.