Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat de ce a murit, de fapt, actorul Angus Cloud la doar 25 de ani: cu o săptămână înainte murise tatăl său

angus cloud

Actorul american Angus Cloud, cunoscut pentru rolul său din serialul de succes "Euphoria", a murit în iulie, la vârsta de 25 de ani, după o "supradoză accidentală", a făcut cunoscut joi un medic legist, scrie AFP. Angus Cloud avea în organism un adevărat cocktail de droguri extrem de puternice, informează Agerpres.

"Angus Cloud a murit din cauza unui amestec mortal de fentanil, cocaină, metamfetamină şi benzodiazepină în ceea ce este considerat ca o supradoză accidentală", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al departamentului de medicină legală al comitatului Alameda, în California.

"Angus a suferit de intoxicaţie acută legată de acest amestec de droguri", a precizat el.

Actorul interpreta rolul traficantului de droguri Fezco "Fez" O'Neill alături de actriţa Zendaya în serialul "Euphoria", unul dintre cele mai mari succese difuzate de HBO, câştigător al mai multor premii Emmy.

Tatăl său murise cu o săptămână înainte

El a fost afectat de moartea recentă a tatălui său şi suferea de probleme de sănătate mintală, a spus familia acestuia când a anunţat decesul lui.

"Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu boala mintală şi sperăm că decesul lui va reaminti altora că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri, în tăcere", a declarat familia într-un comunicat.

"Euphoria" prezintă viaţa întunecată a adolescenţilor americani, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi.

Serialul a fost lăudat de critici, dar şi puternic criticat online, acuzat că glorifică consumul de droguri.

"Euphoria" i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. Un director de casting l-a văzut pe Cloud în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York, şi i-a propus să joace în seria HBO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.