Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat ORA de începere a partidei CRUCIALE dintre Halep și Pliskova: 'Devine tot mai GREU'

http://www.reuters.com
Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, miercuri, după ora 06.00, cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale Australian Open.

Această întâlnire este a treia pe Rod Laver Arena. Ziua va fi deschisă, la ora 02.00, de celălalt meci din sferturile feminine, Angelique Kerber (Germania), locul 16 WTA şi cap de serie 21 - Madison Keys (SUA), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17, anunță News.ro.

Citește și: Vești NOI pentru Simona Halep: Schimbări DRASTICE anunțate de cel mai puternic turneu de tenis al anului

Va urma, după ora 04.00, meciul din sferturile masculine, dintre sud-coreeanul Hyeon Chung, locul 58 ATP, şi americanul Tennys Sandgren, locul 97 ATP.

Ziua se va încheia cu sesiunea de seară, în care se va desfăşura, de la ora 10.30, partida dintre elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, şi cehul Tomas Berdych, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 19.

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit despre confruntarea cu Karolina Pliskova:

"Am mai jucat cu ea și știu ce va fi. Sigur că nu va fi ușor. Oricum va fi diferit. Este un sfert de finală de Grand Slam. Devine tot mai greu.

Citește și: Prezență NEAȘTEPTATĂ la meciul Simonei Halep: Românca a fost încurajată de fani români și de un suporter DE LUX, la Australian Open - FOTO

Pliskova, chiar dacă joacă împotriva unor jucătoare care lovesc puternic, este mereu periculoasă. Joacă excelent în aceste zile. Sunt obișnuită cu ea. Am jucat în Thailanda, dar acum va fi un meci diferit. Nu știi ce se va întâmpla.

Încă nu vreau să mă gândesc la acest meci. Am o zi de pauză și vreau să mă bucur de ea. O să am timp să mă gândesc la meci. Abia aștept să joc în sferturi. Poate că a treia oară va fi cu noroc și voi câștiga", a declarat Simona Halep la conferința de presă de după victoria contra japonezei Naomi Osaka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.