Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a ales praful! Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost ELIBERAT: Interlopii au refuzat să poarte mască la ieșirea din pușcărie - VIDEO

Alex Bodi, fostul soț al starletei Bianca Drăgușanu, a fost eliberat din pușcărie, după ce magistrații Curții de Apel Craiova au decis că acesta poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Bodi este anchetat într-un dosar de crimă organizată care privește infracțiuni de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

La ieșirea din pușcărie, Bodi a purtat mască, însă cei care îl însoțeau au refuzat să și-o pună, fără a fi amendați de polițiști.

Citește și: Traian Berbeceanu se ține de cuvânt! Se confirmă declarația dată pentru Bugetul.ro

Alex Bodi a fost ridicat de mascați pe 11 noiembrie, din vila sa din Voluntari, în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii craioveni specializați în combaterea criminalității organizate. Acesta a fost apoi arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de traficanți de carne vie condusă de nașul copilulului său, temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru.

Alex Nicolae Bodi este acuzat de procurorii DIICOT că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul Germaniei, care îi trimiteau, în România, banii câștigați de la clienți. Există mărturii legate de chinurile la care erau supuse fetele dar și despre unele conflicte de stradă pe care acesta le-ar fi avut cu alți proxeneți, de la care ar fi încasat taxe de protecție sau i-ar fi alungat din orașele în care se prostituau fetele controlate de el, pentru a elimina concurența.

Citește și: SURSE Șeful ‘Doi și-un sfert’ intră în concurs! Au fost zarurile aruncate deja?

Una dintre fetele pe care Bodi le-ar fi dus într-un bordel nemțesc este, conform procurorilor, chiar prima lui soție, alături de care are doi copii.

„În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestaţiile declarate de inculpaţii Bogdan Mihnea Ciprian, Gîdea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian, Tîmplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionuţ, Nicolae Andrei Alin şi Pasmac (fost Ceauşu) Florin Ionuţ, împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate.

Citește și: Marcel Ciolacu, scrisoare către Președintele Klaus Iohannis: ‘Vă solicit să cereți Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid’

Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând:

În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv. În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în com. Tunari, str. Fagului nr.3, jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.”, se arată în minuta ședinței de judecată.

Citește și: Mesaj de ultimă oră al lui Klaus Iohannis! ‘Stați acasă cu familia!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.