Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - S-a anulat dezbaterea electorală din primul tur: A boicotat Victor Ponta

ponta presa

Institutul pentru Politici Publice a propus o dezbatere electorală între primii șase candidați la alegerile prezidențiale, conform sondajelor de opinie. Conform directorului adjunct al IPP, Adrian Moraru, această dezbatere a fost anulată din cauza refuzului lui Victor Ponta.

”Au confirmat 5 din cei 6 candidați pe care noi i-am invitat. Victor Ponta a fost singurul care a refuzat să participe la această dezbatere și, în concluzie, aceasta va fi anulată. Dacă existau nemulțumiri, se puteau rezolva detaliile tehnice. Dacă unui candidat nu-i convenea formatul sau ora, ori mai știu eu ce, se putea negocia”, a declarat Moraru, pentru stiripesurse.

Victor Ponta a refuzat această dezbatere pentru că nu au fost invitați toți cei 14 candidați. ”Noi nu eram obligați să invităm toți cei 14 candidați. Dacă făceam acest lucru, fiecare candidat avea cel mult 4 minute la dispoziție, apoi aștepta o oră fără să spună nimic și abia după o oră îi venea din nou rândul să spună ceva. Nu cred că era benefic pentru nimeni”, ne-a mai declarat Moraru.

Întrebat cum vede refuzul lui Victor Ponta, Moraru a precizat că premierul nu și-a dorit sub nicio formă dezbatere. ”El zice că a lansat invitație pentru toți cei 14 candidați, nu? A stabilit o dată, o oră și un format pentru dezbatere? Nu! Îl vedeți să se dea de ceasul morții ca să participe la dezbatere? Asta înseamnă că nu își dorește”, ne-a explicat adjunctul IPP.

Premierul Victor Ponta avertiza încă dinainte de începerea campaniei electorale că el își va lua ”popcorn și răcoritoare” și va urmări dezbaterile între candidați din turul I.

În urma reacției publice, Ponta și-a dat seama că a greșit și a precizat că, dacă va fi invitat, va participa la dezbateri chiar și în primul tur. Cu toate acestea, Ponta a fost cel care a boicotat prima propunere serioasă de dezbatere în primul tur.

Citește și: Ponta nu renunta la popcorn si racoritare in primul tur

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.