Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a dat STARTUL 'competiţiei' urărilor: Ce mesaje au transmis politicienii românilor, de Paşte

pixabay.com
oua paste

Ca în fiecare an, politicienii au dat startul unei adevărate "competiţii" în mediul online. De la urări simple, la sfaturi şi pilde, principalii actori politici au umplut paginile sociale şi au atras aprecierea românilor.

Citeşte şi: Tradiții și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce este INTERZIS să faci

Spre exemplu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj de Paşte în care spune că "Lumina sfântă" a Învierii "să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă".

"Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie, sănătate şi linişte sufletească! Lumina sfântă să coboare în casele şi în inimile românilor! Să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Vă doresc Paşte fericit!", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor în mesajul transmis.

Preşedintele ALDE şi al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, transmite românilor, într-un mesaj de Paşte postat duminică pe pagina sa de socializare, ca Învierea Domnului să îi găsească plini de speranţă.

"Sărbătoarea Învierii Domnului să vă găsească plini de speranţă şi să vă aducă împlinire sufletească, sănătate şi belşug. Vă doresc Sărbători luminate şi momente fericite alături de cei dragi! Hristos a înviat!", este mesajul postat de preşedintele Senatului pe Facebook.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ: O industrie VITALĂ în România se pregăteşte să pună LACĂTUL

Şi reprezentanţii USR au venit cu un mesaj scurt, cu ocazia sărbătorilor de Paşte.

"Sărbătoarea Învierii lui Hristos să vă găsească printre cei dragi cu liniște și seninătate.
Hristos a Înviat!", au scris aceştia pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Nici fostul premier Mihai Tudose nu a ratat ocazia de a transmite un gând bun românilor.

"Învierea Domnului să vă aducă liniște în suflet, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi. Hristos a Înviat!", a scris Tudose pe Facebook.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, afirmă, într-un mesaj de Paşte postat pe pagina sa de socializare, că "este momentul în care nimeni nu ar trebui să fie trist, nimeni nu ar trebui să plângă, căci toate motivele de întristare apar acum fără însemnatate faţă de biruirea morţii".

"Este momentul în care nimeni nu ar trebui să fie trist, nimeni nu ar trebui să plângă, căci toate motivele de întristare apar acum fără însemnatate faţă de biruirea morţii. Lumina sfântă, miracolul ortodoxiei care dă sens vieţii şi omenirii, ne aminteşte în fiecare an că viaţa este mai presus de moarte. Să ne lăsăm conduşi de speranţă, de credinţă, de acea bunătate izvorâtă din adâncul fiinţei noastre şi să îi preţuim pe cei apropiaţi, pentru că aşa ne putem bucura de sensul pozitiv al creaţiei şi doar aşa putem înţelege menirea noastră şi a lumii în această viaţă", a spus ministrul Carmen Dan în mesajul său.

Ea adaugă că în noaptea Învierii trebuie să ne amintim "că toţi suntem făcuţi din praf de stele".

"Îmi doresc ca faptele noastre să ne călăuzească corect sufletul, inima şi mintea! În noaptea asta, mai mult ca oricând, să ne amintim că toţi suntem făcuţi din praf de stele! Hristos a înviat! Paşte Fericit!", mai afirmă ministrul afacerilor interne în postarea de pe Facebook.

Citeşte şi: Noul președinte al Academiei Române, atac FURIBUND la adresa politicienilor: 'Nu sunt oameni de stat! Vor doar locuri CĂLDUȚE...'

Şi fostul ministru Anca Boagiu a transmis românilor un mesaj scurt

"Noaptea Sfântă a Învierii să vă aducă linişte în suflet, bucurie, sănătate şi binecuvântarea de a dărui şi a ajuta semenii. Vă doresc un Paşte fericit alături de cei dragi!", a scris ea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.