Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a decis ziua în care va fi votat noul șef al TVR

tvr

TVR își caută un șef după ce parlamentarii l-au picat la vot pe George Orbean, omul propus de Dacian Cioloș pentru funcția de președinte-director general al SRTV. Azi, parlamentarii din Birourile Permanente Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis să reia votul lunea viitoare, adică pe 11 aprilie pentru o nouă persoană ce urmează să fie propusă.

Membrii Consiliului de Administraţie al TVR au informat, luni, Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului că se pot întruni miercuri pentru a propune un candidat la funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice.

Citește și: Planul SECRET prin care se pregătește prima colonie pe Lună

"Vă aducem la cunoştinţă că toţi membrii Consiliului de Administraţie se pot întruni în componenţa completă cel mai devreme miercuri, 6 aprilie, ora 9,00, la sediul TVR, pentru a recomanda candidatul la funcţia de preşedinte-director general al CA al SRTv. Imediat după încheierea întâlnirii de miercuri, veţi primi în scris propunerea noastră", se arată în scrisoarea membrilor CA.

Şedinţa plenului comun al Parlamentului din 30 martie, în care urma să fie validat noul preşedinte-director general al SRTv, a fost suspendată, deoarece membrii CA nu au reuşit să facă o propunere pentru această funcţie.

Anterior, pe 29 martie, plenul comun a respins prima propunere a CA al SRTV de numire a lui George Orbean în funcţia de preşedinte-director general al acestei instituţii.

Citește și: Unul dintre marile mistere ale omenirii pare să-și fi găsit răspuns

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.