Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a deschis Târgul de Crăciun, la Timişoara. Când ajunge Moş Crăciun în Piaţa Victoriei

targul de craciun timisoara

S-a deschis Târgul de Crăciun, la Timişoara. Când ajunge Moş Crăciun în Piaţa Victoriei

Într-o atmosferă de sărbătoare s-a deschis, duminică seară, Târgul de Crăciun de la Timişoara. În Piaţa Victoriei a fost montată o roată panoramică, bradul de Crăciun, cupola de lumini şi căsuţele de la care vizitatorii pot cumpăra diverse produse. Moş Crăciun este aşteptat în 22 decembrie, informează news.ro.

În centrul oraşului Timişoara s-au aprins ghirlandele de luminiţe, nu lipseşte bradul şi roata panoramică, caruselul, iar căsuţele oferă vizitatorilor bunătăţi de tot felul, ornamente de Crăciun şi cadouri.

În premieră, la una dintre căsuţe se vând artificii destinate publicului larg. Nu doar decoraţiunile şi ornamentele din Piaţa Victoriei, ci şi patinoarul din Piaţa Libertăţii au atras vizitatorii care au participat la deschiderea Târgului de Crăciun 2023 de la Timişoara.

Potrivit organizatorilor, prima săptămâna a Târgului de Crăciun va sta sub semnul Zilei Naţionale a României.

Vineri, în 1 Decembrie, începând de la ora 18:00, timişorenii sunt aşteptaţi la un spectacol cu Ansamblul „Timişul” şi trupa Cobzality, însoţiţi de „maeştrii focului” de la Crispus. (Dirijor: Deian Galetin. Coregrafi: Ciprian David şi Maria Dudău-Topciov. Solişti: Andreea Voica, Petrică-Miulescu Irimică, Ilie Medrea, Victoriţa Lăcătuşu şi Andreea Haisan).

Concertul de 1 Decembrie va fi urmat de alte două zile cu invitaţi speciali: sâmbătă, în 2 decembrie, vor urcă pe scenă Târgului de Crăciun AD Libitum Voices, iar duminică, în 3 decembrie, Timişoara va fi gazdă unui spectacol susţinut de Surorile Osoianu & Lupii lui Călancea

Pe parcursul Trâgului, pe scena din centrul oraşului vor mai urca Paula Seling & Corală Contrast, în 15 decembrie, dar şi Cornelia şi Lupu Rednic, Angelica Flutur, Dan Necsa şi Carmen Popovici-Dumbravă, însoţiţi de Ansamblul „Timişul”, pe 16 decembrie. Moş Crăciun este aşteptat vineri, în 22 decembrie, după spectacolul „Spărgătorul de Nuci”.

Târgul de Crăciun de la Timişoara a ajuns la cea de-a XVI-a ediţie şi va fi deschis în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024. Intrarea este liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.