Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a elucidat misterul crimei din Mangalia! Adevăratul motiv al atacului căruia i-a căzut victimă Alina

alina

S-a elucidat misterul crimei din Mangalia! Adevăratul motiv al atacului căruia i-a căzut victimă Alina

Mătușile Alinei, fata ucisă într-un hotel de pe litoral, fac mărturisiri uluitoare despre ce se întâmpla între nepoata lor și cea care i-a luat viața.

Alina a fost ucisă din invidie de către cea mai bună prietenă a sa, spune una dintre mătușile Alinei. Aceasta adaugă că patronul hotelului unde cele două fete lucrau știa de conflictul dintre ele dar nu a făcut nimic pentru a remedia problemele, pentru ca era mult mai apropiat de Loredana.

Ce spun mătușile victimei

”Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu...”, spune una dintre mătușile fetei.

”Alina s-a dus și s-a plâns la patron că Loredana o agresează pe Alina, vine noaptea în cameră și face scandal și patronul nu a băgat-o în seamă pe Alina. Era o fată foarte cuminte, se ducea la școală, venea la timp acasă. A fost o fată de nota 10. Știa mereu ce să facă în cameră, ordine, curățenie. Eu mai fusese și anul trecut la muncă. Și o întrebau femeile de acolo de ce nu o ajută și Loredana. Dar ea nu voia”, spune și cealaltă mătușă a fetei.

Rudele tinerei ucise au ridicat trupul acesteia de la morgă. De asemenea, suspecta de crimă va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul în care a ucis-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.