Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a găsit înlocuitorul lui Christoph Daum: Cosmin Contra s-a înțeles cu FRF

www.gsp.ro
Cosmin Contra

Germanul Christoph Daum a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018 şi va pleca din funcţia de selecţioner. După ce a fost refuzat de către Dan Petrescu, se pare că Răzvan Burleanu l-a ales pe antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, anunţă TelekomSport.

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

Cosmin Contra ar urma să se întâlnească cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice. „Guriță” susține că e acasă și că urmărește ultimul joc al Craiovei, viitoarea adversară a celor de la Dinamo. „Sunt acasă, urmăresc ultimul meci al Craiovei și pregătesc viitorul meci al lui Dinamo. Sunt antrenorul lui Dinamo și îmi văd în continuare de treabă. Nu am avut nicio discuție cu nimeni pentru postul de selecționer până în acest moment”, a declarat Cosmin Contra pentru gsp.ro.

Citește și: Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PM

Cosmin Contra are obiectiv calificarea la Euro 2020. Tehnicianul de 41 de ani, care va avea un salariu lunar de 25.000 de euro, urmează să fie numit oficial în funcţie în următoarele zile. Mai exact, vineri, după ce își va da acordul și Comitetul Executiv al FRF.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât plătește Kaufland pentru ca ȘEFUL să EVITE o coadă INFERNALĂ

Răzvan Burleanu l-a dorit pe Cosmin Contra, în iarna anului 2016, la reprezentativa de tineret. ”Am avut o discuție cu Răzvan Burleanu. Eu i-am zis că mi-aș dori să muncesc zi de zi. La vârsta mea cred că am nevoie de un astfel de job, să muncesc zi de zi. Dacă ar fi fost naționala mare, ar fi fost ceva diferit. Dar așa prefer să antrenez o echipă de club”, a spus Contra în ianuarie, când era liber de contract.

Citește și: Situație fără precedent la o importantă companie aeriană! Sute de oameni s-au îmbolnăvit subit

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, susține că Răzvan Burleanu a purtat negocieri cu Dan Petrescu pentru preluarea naționalei. Dacă acesta va refuza, pe lista FRF se află alți antrenori, printre care și Ioan Andone. "Variantele sunt Dan Petrescu, Cosmin Contra, Ioan Andone, Mircea Rednic. Au fost 10-12 nume votate în Comisia Tehnică, antrenori care au avut rezultate în România sau în străinătate. S-a mers pe prima variantă. Președintele s-a întâlnit ieri cu Dan Petrescu, au discutat. El are contract. A rămas ca Dan Petrescu să dea un răspuns cât mai curând. Acum urmează rezilierea contractului domnului Daum. Ori în această seară, ori mâine de dimineață, președintele FRF se va întâlnit cu domnul Daum pentru a negocia rezilierea. El mai are contract până în decembrie", a declarat Vochin la TV Telekom Sport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.