Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a îmbătat, a furat o mașină și a plecat cu ea, deși nu avea nici măcar permis: S-a trezit în arestul poliției

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, au identificat un tânăr care, pe fondul consumului de alcool, a furat o maşină parcată cu cheile în contact. Bărbatul nu deţinea permis de conducere. Acesta a fost reţinut 24 de ore, apoi aresat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, scrie news.ro.

”Poliţiştii au identificat un tânăr, din comuna Costuleni care ar fi sustras un autoturism, ce fusese lăsat parcat cu cheile în contact. Astfel, acesta a fost depistat conducând autoturismul, pe raza comunei Răducăneni şi având în urma testării alcoolscopice, valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Iaşi.

Ulterior, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în Arestul IPJ Iaşi.

Sâmbătă, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.