Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a lăsat cu BĂTAIE între taximetrişti şi Uber: Reacţia UBER la acuzaţiile aduse de COTAR

metropotam.ro
Uber

Tensiunile între compania UBER și reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) au escaladat, după ce COTAR a anunțat, într-un comunicat, că trei șoferi UBER ar fi bătut un taximetrist, în fața unui club din Capitală.

Citeşte şi: Afaceristul Nelu Iordache iese la rampă după audierea la DNA: Explicaţii HALUCINANTE despre întâlnirea cu ambasadorul Olandei

COTAR susține că taximetristul ar fi fost înconjurat de trei șoferi UBER și ar fi fost agresat, până când a reușit să ceară prin stație ajutorul colegilor.

„COTAR semnalează o situaţie inadmisibilă: prima altercaţie între şoferii Uber şi taximetrişti a avut loc aseară, în Bucureşti, ca urmare a vidului legislativ creat de politicieni incompetenţi şi corupţi. Trei şoferi ai firmei UBER au bătut un taximetrist, în faţa unui club din Bucureşti. Taximetristul a cerut ajutorul colegilor care au ajuns la locul faptei să îl salveze pe cel atacat şi au sunat la serviciul unic de urgenţă 112. Şoferii UBER au fugit până la sosirea poliţiştilor şi ambulanţei SMURD", se arată în comunicatul COTAR.

Pe de altă parte, compania UBER neagă că în incident ar fi fost implicați soferi ai săi: “Informația nu este adevărată. Am făcut verificări și cele trei numere de înmatriculare care apar în înregistrarea video nu se află în baza noastră de date cu șoferi parteneri. Întotdeauna vom condamna ferm orice formă de violență și credem că Bucureștiul are nevoie și de servicii de taxi și de soluții alternative de transport, precum UBER” , scrie NEWS.RO.

Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a deschis o anchetă în cazul taximetristului care ar fi fost bătut de trei şoferi Uber, în urma plângerii depuse de acesta.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, efectuează cercetări într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţare”, a anunţat vineri Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost începute în urma plângerii depuse vineri de taximetristul în vârstă de 46 de ani.

Citeşte şi: Numire de ULTIM MOMENT în Poliţie! Ministrul de Interne a făcut ANUNŢUL: Cine îi va fi adjuct noului şef al IGPR, Cătălin Ioniţă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.