Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a rezolvat: Gabi Torje a semnat cu Dinamo! Vine și Palici

www.looktv.ro
Gabi Torje Dinamo

Mijlocaşul Gabriel Torje a ajuns la o înţelegere cu FC Dinamo pentru perfectarea documentelor în ceea ce priveşte împrumutul său până la finalul campionatului la echipa pregătită de Vasile Miriuţă.

Jucătorul va fi prezentat oficial vineri, într-o conferinţă de presă care va avea loc în cantonamentul de la Săftica.

Gabriel Torje, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la un acord cu gruparea dinamovistă după ce a fost de acord să renunţe la salariul pe care îl primea de la Karabukspor, aproximativ 300.000 de euro, conform declaraţiilor impresarului său, Cristea Opria, cel care era tentat să-l ducă pe mijlocaş la ACS Poli Timişoara, anunță News.ro.

Citește și: Dezvăluiri explozive: Cu cine vrea Borcea să conducă Dinamo, după ieșirea din închisoare

Torje revine la Dinamo după ce a evoluat pentru echipa bucureşteană în perioada 2008-2011. În cariera sa, Torje a mai jucat pentru Politehnica Timişoara, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Groznîi şi Karabukspor.

Condiţiile financiare în care Torje a ţinut morţiş să semneze cu Dinamo sunt oarecum surprinzătoare. Ca să primească acceptul celor de la Karabukspor, care îl aveau sub contract până la vară, românul va renunţa la orice salariu dintre cele pe care trebuia să le primească de acum şi până în vară. Este vorba de 45.000 de euro pe lună. În această perioadă, el va lua la Dinamo 10.000 de euro pe lună. Din vară va redeveni fotbalistul cecenilor de la Akhmat Grozny pentru încă un an. În Rusia, Gabi are un salariu de 70.000 de euro.

Palic a mai fost în discuţie cu "câinii roşii" luna trecută şi totul părea închis definitiv pentru că părţile nu s-au înţeles: clubul oferea 7.000 de euro, iar jucătorul cerea 9.000 de euro. Acum, Palic a fost şi el de acord să primească un salariu mai mic până la vară şi să intre imediat în programul de pregătire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.