Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stârnit PANICA în PSD, după dezvăluirile privind interceptările DNA: Declarație neașteptată a unui fost ministru: 'Pe listă se află cei care au FURAT bani'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

S-a stârnit neliniștea în PSD, după apariția documentului exploziv cu zeci de demnitari interceptați de procurorii DNA, în baza mai multor mandate emise de Curtea Supremă, în 2014.

Eugen Teodorovici, unul dintre miniștri interceptați, a fost invitatul Mihaelei Bârzilă în emisiunea "News Magazine” de la Antena 3.

Citește și: Dezvăluirea anului despre Liviu Dragnea: Șeful PSD e apărat în războiul cu DNA de o avocată milionară membră a PNL

"Cred că sunt singurul ministru în funcție la acea vreme, în 2014. Am să fac o solicitare scrisă către liderul de grup, la PSD, la Senat, la șeful de Comisie pentru monitorizarea activității SRI și la liderul de partid pentru a vedea cum cei trei din funcțiile pe care le au, că tot este lupta asta împotriva sistemul paralel. Vreau să văd și eu, dacă un ministru PSD la acea vreme a fost interceptat a fost corect, n-a fost corect, s-a încheiat, nu s-a încheiat acest mandat. Dacă da, de ce nu mi s-a comunicat. Nu mă deranjează că am fost interceptat, fiind demnitar poate e normal să fie așa. Dacă s-a încheiat, spune legea că pot să cer în cele 20 de zile notificare. În acea perioadă, apăream des în Cancan. Dar mă întreb, SRI nu puteau face o reducere cerând poze de la Cancan. E o bănuială (...) O să fac un pic de scandal în următoarele zile. O primă acțiune este cea de care v-am spus, vreau să văd exact și efectiv cum acționează șeful Comisiei legată de SRI, dl Manda, domnul lider de grup, Șerban Nicolae și Liviu Dragnea. Repet, eram un ministru în fucție”, a declarat Teodorovici.

Citește și: Victor Ponta anunţă APOCALIPSA în 2018: Previziuni sumbre pentru ţara noastră

"Mă deranjează că numele meu este legat, listă pe care sigur se află cei care au furat bani, n-am niciun fel de îndoială, dar ca să ne pui pe toți în aceeași oală, asta mă deranjează”, a mai spus fostul ministru al Finanțelor și Fondurilor Europene.

"Curios, totul a încetat când a plecat domnul Ghiță din țară. Am fost un ghimpe și știu că de foarte multe ori s-a încercat schimbarea mea de la Fonduri Europene. Au turbat foarte mulți când au aflat că mă duc la Finanțe. Au încercat să mă schimbe mulți, oameni influenți”, a mai spus Eugen Teodorovici. El a adăugat că ”dacă Ghiță ar fi lăsat să vorbească, ar fi reforma clasei politice, reforma dură”, a mai spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.