Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a SUCIT! #rezist iși cere IERTARE pentru atacul la Dacian Cioloș: Era o opinie personală!

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos plus

L-au atacat dur pe Dacian Cioloș - până nu demult personaj reprezentativ al mișcării #rezist - însă s-au răzgândit cât ai zice pește. La doar câteva ore distanță de la atacul dur lansat de pagina #rezist la adresa fostului premier, administratorul paginii de Facebook a publicat un text denumit dezmințire, în care susține că atacul era întemeiat pe opinii strict personale.

"DEZMINȚIRE.

Eu, Petre Sarbu administrator al acestei pagini doresc să încep în primul rând prin a-mi cere scuze pentru faptul că m-am lăsat purtat de val și am postat o opinie personala în numele comunității #REZIST. Corect ar fi fost să postez pe profilul personal și apoi să dau share.

Am greșit si imi merit toate opiniile negative pe care le-am primit.

Cu toate astea rămân ferm pe poziție când un politician greșeste trebuie să-și asume greșeala. Dacă ne pretindem oameni noi, în momentul în care că unele persoane cu care ne-am asociat se dovedesc a fi altceva decât au lăsat să pară în a doua clipă ar fi cazul să ne dezicem de ele.

N-am înțeles însă de ce lumea a considerat că e un atac la PLUS, când eu am spus că "n jurul RO100 și MRÎ s-au strâns niște oameni aparent valoroși, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine".

Nu mai priviți partidele ca pe niște oșteni strânși în jurul unui tătuc. Chiar dacă era Maica Tereza, lui Băsescu tot îi plecau parlamentarii la PSD.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice

O să fiu mai atent pe viitor și o să postez opiniile personale pe pagina personală, nu pe cea a unei comunități", se arată pe pagina de Facebook a mișcării #rezist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.