Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a supărat și Oana Pellea pe Klaus Iohannis: 'Trăim un moment profund nefast. Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis'

www.ampress.ro
Oana Pellea

Mai bine de 7 ani au fost necesari pentru ca o parte din elita intelectuală a țării să își dea seama că a fost trădată de Klaus Iohannis. După ce a cerut desființarea PSD, Iohannis și-a dezamăgit fanii și votanții când a decis ca PNL să facă alianță cu social-democrații pentru a scoate țara din cea mai grea criză post-decembristă.

Oana Pellea se adaugă celor care îl critică pe Iohannis și spune că se simte trădată de președintele României. Ea are cuvinte grele la adresa guvernanților.

”Imi iubesc tara dar nu mi iubesc guvernantii. Pacat de tara asta frumoasa. Consider ca traim un moment profund nefast pentru Romania.Am sperat intr o Romanie democratica, civilizata, europeana. Am fost dezamagita, tradata, mintita. Votul meu a fost dat raului celui mai mic...Votul meu a fost tradat si batjocorit de care domnul Iohannis si de catre cei de la Putere.

Speranta mea a obosit. Speranta mea si a altora...De 31 de ani ...de TREIZECI SI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democratie...se pare ca degeaba...

Ma retrag in profesia mea. In cartile mele...in tara din inima mea ( care se numeste tot Romania)...in visul meu ca intr o zi ... acest Pamant superb numit Romania...va avea conducatori care vor iubi aceasta Tara.

M am saturat sa vad oameni marunti care se lupta penibil pentru Putere calcand in picioare o tara obosita, mintita, furata, bolnava, tradata,epuizata.

Mai bine incerc sa fac bine( atat cat pot) in jurul meu, prin profesia mea, prin existenta mea umila, si ...atat.

Tot ce am afirmat aici contine multa durere, cinste, tristete si mult-mult dezgust.

Sper ca cei care mai au energie, forta si mai ales constiinta sa se lupte incontinuare pentru o ROMANIE democratica si demna, o Romanie cu legi si oameni drepti.

Mi as fi dorit sa mai am resurse de speranta..

Ma obsedeaza imaginea cu cadavrul abandonat al Romaniei sfasiat de hiene hulpave.”, scrie Oana Pellea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.