Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a terminat circul de la Sectorul 1: Bugetul a fost votat, după 11 ședințe! Clotilde Armand: 'Nu am înțeles să cedez nicio clipă șantajului USL'

Agerpres
Clotilde Armand

Proiectul de buget al Sectorului 1 pe anul 2022 a fost votat vineri, anunță primarul Clotilde Armand: „Consilierii PNL - PSD au înțeles că este legal totul, după unsprezece ședințe”.

UPDATE: PSD Sector 1 o contrazice pe Clotilde Armand și anunță că Bugetul pentru 2022 al Sectorului 1 s-a votat, dar cu foarte multe amendamente.

„Proiectul de buget pe anul 2022 a fost votat astăzi (vineri - n.r.) în Consiliul Local. Dăm drumul la investiții istorice în Sectorul 1! Avem multe programe și proiecte care așteptau, de două luni, acest vot. Mergem pe mai multe paliere cu investițiile: școli și grădinițe, spitale, infrastructură, mediu și digitalizare. Avem multe priorități, vă spun doar că sunt străzi care nu au văzut asfaltul din 2008 și avem mai multe unități de învățământ supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea și vom construi, acestea sunt doar o parte dintre priorități. Deși bugetul a fost aprobat cu întârziere de două luni, vrem ca la finalul anului să racordăm peste 2.000 de apartamente în programul “Termoficare de la soare”. Anul acesta începem reamenajarea și modernizarea marilor parcuri aflate în administrația noastră”, scrie, vineri, pe Facebook primarul Clotilde Armand.

Ea spune că nu a cedat „nicio clipă șantajului USL”.

„Nu am înțeles să cedez nicio clipă șantajului USL. Și uitați că bugetul propus de mine în urmă cu două luni, care mai ieri era declarat de consilierii PNL - PSD, a fost votat tocmai de aceștia. Astăzi (vineri - n.r.) au înțeles că este legal totul. După unsprezece ședințe”, conchide Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.