Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a turnat primul strat de asfalt după 9 ani la un pod important din București

Lucrările la Podul Ciurel din București avansează în ritm de melc, după 9 ani de la debutul proiectului menit să fluidizeze traficul sufocat din cartierul Militari. Zilele acestea a fost turnat primul strat de asfalt pe podul care trece peste Dâmbovița și Șoseaua Virtuții. Primăria Capitalei îi asigură pe bucureșteni că această primă etapă din cele trei necesare va fi gata până la sfârșitul anului. Cetățenii sunt, însă, sceptici., potrivit Digi.24.

Cel mai mare proiect de infrastructură din Bucureşti, demarat în urmă cu nouă ani, a intrat într-o nouă etapă. Deși destul de greu, lucrările avansează la Podul Ciurel. Muncitorii au turnat deja primul strat de asfalt la Nodul Virtuții, cel care traversează Dâmbovița și Soseaua Virtuții.

Citește și: Șoc total! Vârsta de PENSIONARE, 75 de ani?? Apel URGENT către Guvernul Orban

Oficialii Primăriei Capitalei sunt optimiști și spun că lucrările la Nodul Virtuţii, prima etapă a construcției podului Splaiul Independenţei - Ciurel - Autostrada București-Pitești, care ar urma să fluidizeze traficul din cartierul Militari, vor fi gata până la finalul anului. Slabe șanse, spun oamenii.

Acum, pe lângă asfaltarea la Nodul rutier Virtuţii, care ajunge până în Militari și care îi va scoate pe șoferi direct pe Autostrada Bucuresti-Pitești, se lucrează și la finalizarea rampelor de acces către pod. Este primul tronson dintre cele trei ale pasajului, care se unește cu centura Capitalei.

Proiectul a început în 2010, însă a stat blocat în instanţă din cauza conflictului dintre proprietari şi municipalitate, ceea ce a dus la întârzierea termenelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.