Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a urcat la volan fără permis și apoi a încercat să mituiască un polițist pentru a scăpa

Un bărbat a fost prins în flagrant când dădea mită 1.000 de lei unui polițist din Hoghiz, județul Brașov, ca să nu îi facă dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis de conducere.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

Potrivit unui comunicat al DGA, un polițist din cadrul Secției Hoghiz a sesizat faptul că o persoană, ce anterior a fost depistată în trafic conducând un autoturism, fără a deține permis de conducere, i-a oferit 1.000 de lei, pentru neîntocmirea unui dosar penal, informează Mediafax.

Ofițerii DGA l-au prins în flagrant pe șofer când a oferit polițistului banii. Bărbatul a fost reținut pentru dare de mită și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, iar duminică Tribunalul Brașov a dispus arestarea acestuia pe o durată de 30 de zile.

Într-un alt caz, tot polițiștii din cadrul Secției Hoghiz au sesizat ofițerii DGA cu privire la faptul că ruda unei persoane ce anterior fusese prinsă băută la volan a oferit suma de 1.000 de lei pentru neântocmirea dosarului penal.

Și persoana respectivă a fost prinsă în flagrant, iar ulterior a Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a încheiat cu aceasta un acord de recunoaștere a vinovăției, în sarcina inculpatului fiind aplicată o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 8 luni cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.