Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au anunţat fluieraşii care vor oficia la utimele trei meciuri din play-off-ul Ligii I

Inquam Photos / George Călin
Inquam Dinamo Steaua Dinamo

Steaua, Viitorul și Dinamo își dispută în ultima etapă titlul de campioană, iar CCA a anunțat cine sunt cei trei arbitri care vor conduce partidele decisive de sâmbătă, ora 20:00.

Viitorul este echipa care depinde doar de ea în această confruntare, iar duelul de pe teren propriu cu CFR Cluj de pe teren propriu va fi arbitrat de Cătălin Găman. Centralul craiovean a mat arbitrat 3 meciuri ale Viitorului în acest sezon, dintre care două înfrângeri cu Steaua, 1-3 și 0-2 în sezonul regulat, dar și victoria 2-1 pe teren propriu, chiar în fața clujenilor, conform gsp.ro.

Clujeanul Horațiu Feșnic va oficia partida dintre Steaua și CSU. Steliștii l-au mai avut la centru în acest play-off, în meciul câștigat cu 3-0 în fața Astrei, dar și în două meciuri din sezonul regulat: 1-1 cu Poli Iași pe teren propriu și 1-1 la Târgu Mureș.

Dinamo joacă pe teren propriu contra Astrei, într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs. De patru ori au mai fost conduși "câinii" la centru de Kovacs în acest sezon: de două ori au câștigat, 3-1 cu FC Voluntari și 2-1 cu CSU , o dată au terminat la egalitate: 2-2 cu CS U Craiova în play-off, și au înregistrat o înfrângere, 1-2 cu Steaua în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.