Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au bătut ca turcii! Imagini cu doi deputați turci care se bat / VIDEO

turci



Lovituri de pumn, îmbrânceli şi deputaţi căzuţi la pământ: aşa a arătat cea mai recentă izbucnire violentă din parlamentul turc, cu câteva zile înainte de alegerea unui nou şef al statului, un post vizat de premierul Recep Tayyip Erdogan.

Deputaţii din Partidul de Acţiune Naţionalistă (MHP, opoziţie) au solicitat crearea unei comisii de anchetă parlamentară dedicată acţiunilor recente ale Statului Islamic (SI), care a răpit zeci de cetăţeni turci la Mosul, în nordul Irakului.

În timpul votului asupra acestei propuneri, deputatul MHP Ali Uzunirmak i-a acuzat pe adversarii săi din Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP), al cărui reprezentant este Erdogan, că votează în locul colegilor lor absenţi, calificându-i drept 'incorecţi'. Deputatul AKP Mustafa Sahin i-a răspuns lui Uzunirmak, iar disputa lor verbală a degenerat rapid într-un meci de box.

Imagini difuzate din parlament l-au arătat pe Sahin cu sânge la nas, în timp ce Uzunirmak s-a ales cu răni la cap. Dar lucrurile nu au rămas la acest stadiu, iar deputatul MHP Sinan Ogan s-a îmbrâncit cu alţi deputaţi AKP. Căzut la pământ, Ogan a primit mai multe lovituri în faţă, ceea ce a grăbit suspendarea şedinţei parlamentare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3LDP_UcvBQg]

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.