Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au împotmolit negocierile dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană: Există divergențe semnificative

CCIR
Brexit

Marea Britanie şi Uniunea Europeană trebuie să rezolve mai multe subiecte dificile, înainte de a încheia un acord comercial, a declarat joi negociatorul britanic David Frost, după ultima rundă de discuţii referitoare la relaţiile viitoare dintre cele două părţi, transmite Reuters.

Citește și: EXCLUSIV - Troc avansat în PSD: Locuri eligibile la parlamentare, la schimb cu securizarea unor primării importante (surse)

”Există încă subiecte dificile, iar unele divergenţe sunt încă semnificative”, a spus Frost după a opta rundă de negocieri privind un nou parteneriat între UE şi Londra, informează News.ro.

Frost a afirmat că guvernul britanic este dedicat în continuare să lucreze din greu pentru a ajunge la un acord până la jumătatea lunii octombrie.

”Am fost clari, în mod constant, încă de la începutul acestui proces în privinţa bazei pentru care este posibil acordul pentru noi. Aceste fundamente rămân”, a spus Frost, adăugând că ambele părţi au convenit să se întâlnească din nou la Bruxelles, săptămâna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.