Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au lecuit dintr-o prezență: Dragoș Pâslaru și Stelian Ion au anunțat că NU vor mai merge la emisiunile lui Mihai Gâdea

wall-street.ro
dragos paslaru

Dragoș Pâslaru, europarlamentar ales pe listele USR PLUS, a scris pe Facebook, după ultima experiență la Antena 3, că ”a fost o greșeală să credem că putem merge la emisiunea lui Mihai Gâdea să discutăm despre unitate și subiecte de interes pentru români” și că nu va mai accepta alte invitații în astfel de condiții.

Pâslaru a avut, joi seara, mai multe schimburi de replici pe ton ridicat cu Mihai Gâdea și cu ceilalți invitați în studio: Șerban Nicolae, Cătălin Harnagea, Adrian Ursu, Mugur Ciuvică. Cel mai vehement schimb de replici a avut loc după ce Pâslaru a reproșat postului Antena 3, lui Mihai Gâdea și lui Mugur Ciuvică faptul că în mai multe rânduri au făcut afirmații jignitoare în legătură cu incendiul din Colectiv și față de oamenii care au protestat în stradă în ultimii doi ani.

Citește și: George Soros dă lovitura în România! Pe ce companie gigant a pus ochii miliardarul

Și deputatul USR Stelian Ion a anunțat, joi seara, că renunță pentru moment să mai meargă la emisiuni ale postului Antena 3. Stelian Ion s-a aflat miercuri seară în emisiunea Sinteza zilei, realizată de Mihai Gâdea.

„Am decis să opresc pentru moment aparițiile la Antena3. Mulțumesc deopotrivă pentru înțelegere și pentru criticile pe care mi le-ați adus cu bună credință”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Redăm mai jos integral postarea lui Dragoș Pâslaru pe Facebook

”Am văzut reacțiile voastre. Și simt nevoia să vă răspund.

Citește și: Denise Rifai șterge pe jos cu Antena 3:’… ”şmecheraşi” cu ghilimele’

Nu am o problemă de curaj să îmi susțin ideile cu calm și fermitate în medii ostile. Mi se pare chiar important să ieșim din bulă. Până la urmă chiar trebuie să vorbim cu toți românii.

Dar a fost o greșeală să credem că putem merge la emisiunea lui Mihai Gâdea să discutăm despre unitate și subiecte de interes pentru români și să le vorbim despre planurile USR PLUS. Această emisiune continuă să aibă o agendă diferită la fel ca în ultimii doi ani de guvernare Dragnea și PSD.”, scrie Pâslaru.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.