Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să fie bine, să nu fie rău! Ministrul Justiţiei bagă capul în poză, după mega-operaţiunea 'Ziua Z'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cătălin Predoiu

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, vrea să culeagă meritele după operaţiunea de amploare a poliţiei şi procurorilor, intitulată "Ziua Z", care a cuprins sute de percheziţii la suspecţi de diverse infracţiuni. Într-un comunicat de presă, Predoiu transmite un mesaj de ameninţare infractorilor şi le cere procurorilor să... facă exact ceea ce fac deja.

"Ministerul Justiției salută operațiunile desfășurate astăzi de Parchetul de pe lângă ÎCCJ prin DIICOT, de combatere a crimei organizate și felicită procurorii DIICOT care au gândit, pregătit și desfășurat această operațiune.

Combaterea crimei organizate, a corupției, a traficului de persoane, a traficului de minori, infracțiunile la adresa integrității fizice și sexuale, a tuturor formelor de infracționalitate, reprezintă o comandă și urgență socială importantă în cel mai înalt grad pentru cei care sunt chemați să protejeze cetățenii prin aplicarea politicii penale a statului.

Ceea ce a început, va continua. Avertizez pe toți cei care au intenția de a săvârși infracțiuni: statul va da o ripostă fermă tuturor infractorilor.

Către cei care se ascund de aplicarea legii române: mai devreme sau mai târziu, legea română vi se va aplica.

Cer procurorilor să își continue acțiunea lor de protejare a cetățenilor față de infractori, pe baza legii și a adevărului", se arată în comunicatul M.J.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.