Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Sabotaj din partea ucrainenilor? Cinci vagoane cu cereale au deraiat în Crimeea

trenuri deraiate

Circulația trenurilor pe ruta Simferopol - Sevastopol a fost oprită temporar, a declarat Ministerul Transporturilor din Crimeea, totul după ce cinci vagoane încărcate cu cereale ai deraiat.

"Circulația trenurilor electrice pe tronsonul Simferopol-Sevastopol a fost suspendată temporar. Pasagerii vor fi livrați în aceste stații cu autobuzele", a avertizat Ministerul Transporturilor din Crimeea, relatează Interfax.

Serviciile de urgență au declarat pentru Interfax că între Simferopol și Sevastopol un tren de marfă cu cereale a deraiat parțial. „Potrivit datelor preliminare, la ora 7:45 ora Moscovei se afla un tren de marfă Simferopol - Sevastopol. Cinci vagoane cu cereale deraiate. Nu au fost victime", a spus sursa. "În cartierul Simferopol, vagoanele cu cereale au deraiat. Nu au fost victime", a confirmat la scurt timp șeful Crimeei, Serghei Aksyonov, pe Telegram.

Acuză implicarea unor persoane „neautorizate”

Canalul rusesc de Telegram Baza susține că incidentul ar fi avut loc "ca urmare a sabotajului".

Deraierea vagoanelor a avut loc ca urmare a intervenției unor persoane neautorizate în activitatea de transport feroviar, a informat Calea Ferată Crimeea. "A avut loc o deraiere a unui tren de marfă ca urmare a interferenței persoanelor neautorizate în activitatea de transport feroviar", transmit Căile Ferate din Crimeea.

Context

În ultimele săptămâni, au existat tot mai multe incidente pe șinele de cale ferată din Rusia și Crimeea, pe care autoritățile ruse le numesc „sabotaj". Potrivit presei, în perioada 1 ianuarie - 12 mai, au fost înregistrate 57 de tentative de sabotaj pe șinele de cale ferată, instalațiile Ministerului Apărării și instalațiile energetice. Un sfert dintre ele au avut loc în luna mai. Potrivit lui Mykhailo Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, acest lucru indică pierderea controlului puterii asupra regiunilor și apariția grupurilor de partizani

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.