Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sacha Baron Cohen, Channing Tatum şi Robert Downey Jr., în aprilie la Warner TV

televiziune

Sacha Baron Cohen, Channing Tatum şi Robert Downey Jr. sunt protagoniştii unor comedii inspirate de întâmplări reale şi cu aer documentar ce vor fi difuzate de Warner TV în luna aprilie, relatează News.ro.

Documentarul parodic „Brüno” (2009), regizat de Larry Charles, îl are în centru pe Sacha Baron Cohen, care este producător şi co-scenarist. El interpretează rolul jurnalistului de modă austriac Brüno, care încearcă să găsească celebritatea în America.

Acesta este al treilea film bazat pe unul dintre personajele lui Cohen din „Da Ali G Show”, după „Ali G Indahouse” şi „Borat”. Din distribuţie fac parte Gustaf Hammarsten, Clifford Bañagale şi Josh Meyers. Lungmetrajul va fi difuzat de Warner TV pe 2 aprilie, de la ora 21:00.

Pe 5 aprilie, de la ora 20:15, va putea fi urmărit filmul „Mike meseriaşu'/ Magic Mike” (2012), regizat de Steven Soderbergh şi bazat într-o oarecare măsură pe povestea de viaţă a dansatorului şi actorului Channing Tatum, care, la vârsta de 18 ani, era stripper în Florida.

Din distribuţie fac parte, între alţii, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello, Matthew McConaughey şi Olivia Munn.

Acţiunea se petrece în jurul lui Adam, care, la vârsta de 19 ani, intră în lumea striptease-ului masculin, ghidat de Mike Lane, care are o experienţă de mai mulţi ani. Lungmetrajul a avut o continuare, lansată în 2015, iar Warner Bros. pregăteşte al treilea film din serie, „Magic Mike’s Last Dance”.

Comedia biografică „Chaplin” (1992), cu o distribuţie din care fac parte Robert Downey Jr, Geraldine Chaplin, Paul Rhys, Anthony Hopkins, Marisa Tomei, Kevin Kline şi Diane Lane, este programat pe 17 aprilie, de la ora 19:05.

Charlie Chaplin discută autobiografia cu editorul său, rememorând călătoria de la copilăria petrecută în sărăcie la succesul mondial după ce a inventat personajul Micul vagabond.

Filmul este regizat de Richard Attenborough şi a primit trei nominalizări la premiile Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor în rol principal, Robert Downey Jr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.