Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sala Sporturilor din Alexandria, inaugurată de Sevil Shhaideh și Liviu Dragnea

facebook.com
Liviu Dragnea Alexandria

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, au participat luni la inaugurarea Sălii Sporturilor din municipiul Alexandria, în prezența a 1.500 de sportivi și cetățeni. Înainte și după ceremonie, cei doi au analizat îmbunătățirile aduse obiectivului, iar timp de aproximativ două ore au asistat la demonstrații sportive.

"Sala arată senzațional. Cred că e o bucurie pentru oricine de aici, din județ. Ani de zile, de când eram mici, am jucat într-o sală mult mai mică și destul de tristă în care iarna înghețam de frig, nu era lumină, erau mult mai puține locuri. Cu toate astea, mișcarea sportivă în județ a dat nume importante care au câștigat competiții. Arată foarte bine, este foarte funcțională, este foarte modernă. Este o mare bucurie pentru copii, pentru profesori, pentru elevi și pentru autoritățile locale, pentru că asta e o sală în care se pot organiza și competiții internaționale. Suprafața de joc este foarte bună — sunt trei săli așa în România, din câte știu — este un parchet adus din Canada, este foarte bun. Se poate practica aproape orice sport aici.", a declarat, pentru Agerpres, Liviu Dragnea.

Obiectivul finanțat de Compania Națională de Investiții a fost refăcut în totalitate. Lucrările de modernizare au durat aproape doi ani și se ridică la aproximativ 20,5 milioane de lei.

Noua Sală Polivalentă va avea 1.350 de locuri pentru public, 100 de locuri VIP, 50 de locuri pentru presă, o suprafață totală de joc de 44 m x 24 m, trei săli suplimentare pentru antrenament și un corp administrativ, sistem de nocturnă, sistem de sonorizare și afișaj, sistem de climatizare. Principala atracție pentru publicul spectator la Sala Polivalentă din Alexandria va consta în urmărirea meciurilor de baschet în Divizia A între BC Teleorman Alexandria și alte echipe de același nivel din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.